EGE KEBAB WEELDE

EGE KEBAB WEELDE Ege Kebab

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 54 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Ege Kebab Weelde. Meer weten? Ontdek meer

29 mei 2022 om 23:03 Tevreden
20 feb 2022 om 21:15 Het duurde lang voor het eten kwam. Bijna 2 uur terwijl gemeld was 56 min. Daarna kwam een bericht binnen met 27 min. en tegen de tijd dat de bezorger er was, was het eten koud. Beter zelf ophalen als laten bezorgen.
2 jan 2022 om 10:01 In plaats van 10 a 20 munuten werd het bijna 2 uur wachten, en het eten was echt niet lekker de friet was rauw alles was een vettige boel. Was lang geleden dat we er besteld hadden, maar nu zeker de laatste keer !
29 nov 2021 om 7:47 Eten was koud omdat eerst het verkeerde geleverd was.
7 nov 2021 om 22:10 Gedaan met kansen geven. Elke keer loopt het mis; wachttijd tss 1,5u en 2u, broodjes verkeerd,extra saus of frisdrank vergeten, amper vlees en vraag je extra, merk je geen verschil. Alles was al wel betaald. Frietketel moest verder de honger stillen
7 nov 2021 om 19:38 Meer dan 2u moeten wachten terwijl er was gezegd 60 min. Bestelling klopt helemaal niet en alles was koud! Dit al voor de 3de keer oprij! Bij de vorige eigenaar was altijd alles top…nu een dikke flop! Helaas de laatste keer geweest
15 aug 2021 om 17:48 2 uur moeten wachten op de bestelling. Kofte lijkt wel op een gewone hamburger en de knoflooksaus zat er niet bij. Wel veel eten en een vriendelijke bezorger die nog wat aan de prijs kon doen ivm lange wachten
13 aug 2021 om 21:51 19u besteld Uiteindelijk mijn bestelling ontvangen om 22u Wel mijn geld terug gekregen maar daarom niet minder ontevreden
13 aug 2021 om 21:39 Super lekker eten en je krijgt waar je voor betaald! Zeker een aanrader!
1 aug 2021 om 18:45 Bijna 2 uur moeten wachten op de levering en ook moeten bellen waar het eten bleef. Eten was niet meer heel warm bij levering. Jammer want de eerste keer was het wel heel goed.
4 jun 2021 om 17:52 Super gegeten was erg lekker allemaal
30 mei 2021 om 20:52 Pizza was niet goed gebakken